Våre tjenester

Ta kontakt

Varme- og kjøleanlegg

Vi leverer, installerer og utfører service på varmepumper og andre typer varme- og kjøleanlegg. Vi kan tilby varmepumpeløsninger som væske- vann, luft-vann og luft-luft. Vi har også lang erfaring med vannbåren varme- en økonomiske og miljøvennlig løsning.

Inneklima/ventilasjon

Inneklima og ventilasjon er viktig. Vi hos TN Varmeteknikk tar på ulike oppdrag innen ventilasjon, om det skulle være service eller montasje.

Serviceoppdrag

Vi gjør vårt ytterste for at våre kunder skal bli fornøyde og tar på oss rørlegger oppdrag i alle størrelser. (bytte av kraner, toaletter, lekkasje og renovering bad m. m)

Nybygg

Skal du bygge drømmehytta eller planer om nytt hus? Vi leverer komplette rørtekniske anlegg for alle typer nybygg og bistår gjerne med rådgivning.

Sanitær

Går du med planer om renovering av badet, eller trenger du hjelp med å bytte utekran eller kjøkkenkum? Vi har god erfaring med montering og rehabilitering av sanitæranlegg. Kontakt oss gjerne for befaring.

Sprinkel

Et velfungerende sprinkleranlegg er ekstremt viktig. TN Varmeteknikk har flere års erfaring med installasjon av sprinkleranlegg til ulike typer bygg. Vi tar oppdrag i alle størrelser og utfører også vedlikehold og service på anleggene.

Rehabilitering bad

Har du planer om å pusse opp eksisterende bad, eller etablere et helt nytt bad?

Ta gjerne kontakt med oss for et godt tilbud og gratis befaring. Om ønskelig kan vi levere et komplett bad i forhold til alle nødvendige krav og forskrifter.

Det er også mulighet for å komme innom våre lokaler på Ramstad, og ta en kikk på vår utstilling av ulike baderomsløsninger fra Korsbakken og Alterna.

Prosjektering

Vi utfører de fleste type prosjekter både næringsbygg, eneboliger og leiligheter.

Vi prosjekterer det meste innen sanitær, varmeanlegg og sprinkler.

Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Vi bistår gjerne i deres kommende prosjekter.

Teknisk rørisolering

Godt isolerte varme-, kjøle- og sanitærrør er energibesparende og gir også lengre levetid for anlegget i tillegg til å redusere uønsket støy fra rørsystemene.

Det er ulike krav til isolasjonssystemet avhengig av hva slags rørledning en har. Vi har egen isolatør i bedriften med spesialkompetanse på dette området.
Ta kontakt for tilbud og/eller befaring.