Service

Vi gjør vårt ytterste for at våre kunder skal bli fornøyde og tar på oss rørlegger oppdrag i alle størrelser. (bytte av kraner, toaletter, lekkasje og renovering bad m. m)

Varmeanlegg

Vi leverer, installerer og utfører service på varmepumper og andre typer varme- og kjøleanlegg. Vi kan tilby varmepumpeløsninger som væske- vann, luft-vann og luft-luft. Vi har også lang erfaring med vannbåren varme- en økonomiske og miljøvennlig løsning.

Sanitær

Går du med planer om renovering av våtrom, eller trenger du bistand med å bytte utekran eller kjøkkenkum? Vi har lang erfaring med montering og rehabilitering av sanitæranlegg. Ta gjerne kontakt for en befaring.

Nybygg

Skal du bygge drømmehytte eller planer om nytt hus? Vi leverer komplette rørtekniske anlegg for alle typer nybygg og bistår gjerne med rådgivning.

Rehabilitering bad

Har du planer om å pusse opp badet eller etablere et helt nytt bad?

Ta gjerne kontakt med oss for tilbud og gratis befaring. Om ønskelig kan vi levere et komplett bad i forhold til alle nødvendige krav og forskrifter.

Det er også mulighet for å komme innom våre lokaler på Ramstad, og ta en kikk på vår utstilling av ulike baderomsløsninger fra Korsbakken og Alterna.